KAUNO VINCO KUDIRKOS PROGIMNAZIJA

Pagrindinis -> Naujienos

ERASMUS+ projektas „Improving the didactic competencies of teachers and student support specialists in the education of Z and Alpha generation students” Nr. 2021-1-LT01-KA122-SCH-000015829

Autorius

( 2021-09-28 08:04:18 )

2021 – 2022 m.m. Kauno Vinco Kudirkos progimnazija dalyvauja Erasmus+ KA122 projekte „Mokytojų ir pagalbos mokiniui specialistų didaktinių kompetencijų tobulinimas ugdant Z ir Alfa  kartos  mokinius”. Projekte dalyvaus 4 progimnazijos pedagogai ir pagalbos mokiniui specialistai.

2021 m. spalio 3-9d. matematikos mokytoja Lina Janulienė ir tikybos mokytoja Audra Jakušovienė dalyvaus mokymų kursuose Suomijoje. Mokymuose mūsų pedagogės susipažins su Suomijos švietimo sistemos ypatumais, mokyklų struktūra, dalyvaus projekte „Contexts4Content”, kuriame praktiškai mokysis kontekstinio ugdymo metodikos ir kaip ji taikoma suomių mokyklose. Darbo grupėse ir diskusijose mokytojos turės galimybę pasidalinti mūsų mokyklos gerąja praktika su kitų šalių pedagogais. Tikimasi, kad mokymo kursai pagilins mokytojų būtinąsias kompetencijas bei padės kryptingai tobulinti savo kvalifikaciją.

Projektas finansuojamas pagal Europos Komisijos programą „Erasmus+”.

Įrankiai neįgaliesiems

Didesnis tekstas

Didesnis kursorius

pranešimas apie patyčias paramos teikimas įstaiga žemėlapyje

NAUJIENOS

Mokinių kūrybinių darbų konkursas „Mano Frankonfonijos stilius“

Frankofonijos diena

Džiaugiamės laimėjimu

Atidaryti visas naujienas

PROJEKTAI

TARPTAUTINIS NORDPLUS JUNIOR PROJEKTAS

Projektas pagal Erasmus+ programą „STEAM ugdymas tiksliųjų, gamtos mokslų ir kalbų pamokose“

Projektas  Erasmus+ KA122 „Mokytojų ir pagalbos mokiniui specialistų didaktinių kompetencijų tobulinimas ugdant Z ir Alfa  kartos  mokinius”

Atidaryti visus projektus

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Anglų kalbos olimpiados 5-8 klasių nugalėtojai
Atsinaujinusios progimnazijos erdvės
Biblioteka po renovacijos
Atidaryti visą galeriją

NUORODOS