KAUNO VINCO KUDIRKOS PROGIMNAZIJA

Pagrindinis -> Naujienos

Profesinio tobulėjimo kursai Helsinkyje

Autorius

( 2021-10-12 09:17:50 )

Spalio 3-9 dienomis mūsų mokyklos mokytojos Audra Jakušovienė ir Lina Janulienė dalyvavo profesinio tobulėjimo kursuose Helsinkyje, kuriuose susirinko mokytojai iš 16 skirtingų Europos šalių. Mokytojos dalyvavo paskaitose, darbo grupėse diskutavo apie švietimo sistemą, aptarė gerąją patirtį mokyme ir mokymesi. Kursų dalyviai lankėsi mokyklose (jas dėl pandemijos buvo įmanoma lankyti tik po pamokų, kai klasėse jau nebuvo mokinių),  susipažino su švietimo organizavimu ir vadyba, dalyvavo istorinės ir kultūrinės aplinkos pažinimo projektuose, gilinosi kaip konkreti aplinka gali padėti kurti ugdymo turinį. Taip pat jungėsi į vaizdo pamokas ir nuotoliniu būdu bendravo su mokiniais iš skirtingų mokyklų.  Bendraudamos ir bendradarbiaudamos su kolegomis iš kitų šalių, mokytojos  atliko bendras ir individualias užduotis, kurių tikslas – tolimesnis profesinis tobulėjimas.

Šis tęstinio profesinio tobulėjimo kursas buvo organizuojamas English Matters kaip Erazmus+ projekto dalis (Action K1). Daugiau apie šį projektą galite rasti https://www.facebook.com/englishmatters.org.

Įrankiai neįgaliesiems

Didesnis tekstas

Didesnis kursorius

pranešimas apie patyčias paramos teikimas įstaiga žemėlapyje

NAUJIENOS

Lietuvių kalbos ir literatūros olimpiada 2024

Kviečiame į atvirų durų dieną

Atidaryti visas naujienas

PROJEKTAI

TARPTAUTINIS NORDPLUS JUNIOR PROJEKTAS

Projektas pagal Erasmus+ programą „STEAM ugdymas tiksliųjų, gamtos mokslų ir kalbų pamokose“

Projektas  Erasmus+ KA122 „Mokytojų ir pagalbos mokiniui specialistų didaktinių kompetencijų tobulinimas ugdant Z ir Alfa  kartos  mokinius”

Atidaryti visus projektus

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Anglų kalbos olimpiados 5-8 klasių nugalėtojai
Atsinaujinusios progimnazijos erdvės
Biblioteka po renovacijos
Atidaryti visą galeriją

NUORODOS