KAUNO VINCO KUDIRKOS PROGIMNAZIJA

Pagrindinis -> Naujienos

„Mokonomikos“ pamoka

Autorius

Lina Janulienė, 5a klasės auklėtoja

( 2022-02-08 07:24:30 )

 

Vasario 4 dieną 5a klasės mokiniai dalyvavo didžiausioje Lietuvoje  nuotolinėje pamokoje “Mokonomikoje“. Pamoka prasidėjo nuo Švietimo ir sporto ministrės Jurgitos Šiugždinienės sveikinimo žodžio. Vaikai klausė garsių Lietuvos žmonių – mokslininkų, menininkų, sportininkų, verslininkų – pamokėlių apie sveiką gyvenseną, klimato kaitą, kosmoso paslaptis, internetinį saugumą, finansinį raštingumą, sužinojo kada informacija klaidina, kelia grėsmę ir kaip atpažinti melagienas, išgirdo naujos informacijos apie senovės Lietuvą arba kas neduoda ramybės mokiniams.

Vaikai ne tik klausė paskaitų, bet pertraukų metu dalyvavo „Prototo“ mūšiuose, sportavo su jogos ir karate treneriais, meditavo tyloje su tylos mokytoju Ugniumi Leimontu, susipažino su eurokomisaru Virginijumi Sinkevičiumi, klausėsi jo pokalbio apie tvarumą.

Aptardami „Mokonomikos“ pamoką su klasės auklėtoja, vaikai iliustravo ir pristatė labiausiai patikusią šios pamokos mintį. Tokios pamokos  padeda atskleisti moksleivių kūrybiškumą, skatina bendrystę, puoselėja sveiką gyvenseną.       

Vaikai šios pamokos metu sužinojo daug naudingų ir įdomių dalykų, patobulino pažinimo, socialines ir bendrąsias kompetencijas.

Įrankiai neįgaliesiems

Didesnis tekstas

Didesnis kursorius

pranešimas apie patyčias paramos teikimas įstaiga žemėlapyje

NAUJIENOS

Anglų kalbos olimpiada

2023 metų projekto ,,OLIMPINIS MĖNUO“ prizas

Atidaryti visas naujienas

PROJEKTAI

TARPTAUTINIS NORDPLUS JUNIOR PROJEKTAS

Projektas pagal Erasmus+ programą „STEAM ugdymas tiksliųjų, gamtos mokslų ir kalbų pamokose“

Projektas  Erasmus+ KA122 „Mokytojų ir pagalbos mokiniui specialistų didaktinių kompetencijų tobulinimas ugdant Z ir Alfa  kartos  mokinius”

Atidaryti visus projektus

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Anglų kalbos olimpiados 5-8 klasių nugalėtojai
Atsinaujinusios progimnazijos erdvės
Biblioteka po renovacijos
Atidaryti visą galeriją

NUORODOS