KAUNO VINCO KUDIRKOS PROGIMNAZIJA

Pagrindinis -> Naujienos

Akcija „Būk saugus, mokiny“

Autorius

Zita Matelionytė, 7c klasės auklėtoja

( 2022-03-29 07:23:54 )

 

7c klasės mokinius sudomino PAGD prie VRM Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos kvietimas dalyvauti akcijoje „Būk saugus, mokiny“ valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriuje.

2022 03 24 Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyresnioji specialistė Eglė Ruchajienė mokiniams padėjo pasikartoti priešgaisrinės saugos žinias, renginio metu  buvo pasakojama, kaip elgtis pastebėjus gaisrą, paaiškintos gaisrų kilimo priežastys, saugus elgesys su elektra ir elektros prietaisais, evakuacija. Mokiniai ne tik klausė, bet ir patys atsakinėjo į klausimus apie saugaus elgesio taisykles buityje, kaip išvengti gaisro ir kaip elgtis jam kilus.  Mokiniai turėjo galimybę apžiūrėti ugniagesių poilsio kambarius, leistis į garažą, patys išbandė greitąjį ugniagesių leidimąsi prie savo automobilio, buvo parodyta įranga, reikalinga gesinti gaisrą, leista pabūti gaisrininkų automobilyje, o klasės draugas Benas  net apsirengė specialius ugniagesio rūbus.

Susitikimo metu mokiniams buvo suteikti saugios gyvensenos įpročiai, skatinamas patyriminis mokinių ugdymas, populiarinami pilietiškumo pavyzdžiai, motyvuoti mokinius pilietiškai ir savanoriškai veiklai priešgaisrinės saugos srityje.

Įrankiai neįgaliesiems

Didesnis tekstas

Didesnis kursorius

pranešimas apie patyčias paramos teikimas įstaiga žemėlapyje

NAUJIENOS

Mokinių kūrybinių darbų konkursas „Mano Frankonfonijos stilius“

Frankofonijos diena

Džiaugiamės laimėjimu

Atidaryti visas naujienas

PROJEKTAI

TARPTAUTINIS NORDPLUS JUNIOR PROJEKTAS

Projektas pagal Erasmus+ programą „STEAM ugdymas tiksliųjų, gamtos mokslų ir kalbų pamokose“

Projektas  Erasmus+ KA122 „Mokytojų ir pagalbos mokiniui specialistų didaktinių kompetencijų tobulinimas ugdant Z ir Alfa  kartos  mokinius”

Atidaryti visus projektus

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Anglų kalbos olimpiados 5-8 klasių nugalėtojai
Atsinaujinusios progimnazijos erdvės
Biblioteka po renovacijos
Atidaryti visą galeriją

NUORODOS