KAUNO VINCO KUDIRKOS PROGIMNAZIJA

Pagrindinis -> Naujienos

Socialinė akcija „Pūsk muilo burbulus, o ne tabako dūmus“

Autorius

( 2023-06-12 11:26:33 )

Kauno Vinco Kudirkos progimnazija, bendradarbiaudama su Kauno m. savivaldybės Švietimo skyriumi, Kauno apskrities policija ir Kauno švietimo inovacijų centru, Kauno mieste organizavo socialinę akciją „Pūsk muilo burbulus, o ne tabako dūmus“. Socialinės akcijos tikslas – atkreipti mokinių dėmesį į rūkymo žalą žmogaus sveikatai ir skatinti sveiką gyvenimo būdą.

Gegužės 29 d. – birželio 2 d. progimnazijoje vyko renginiai ir veiklos, skirti paminėti Pasaulinę dieną be tabako. 5-8 klasių mokiniai dalyvavo „Cornhole“ žaidime, išbandė rankų miklumą krepšinio tritaškių ir baudų metime, mušė baudinius į futbolo vartus.  Mokiniai taip pat dalyvavo viktorinoje „Cigaretės – ne draugai“, kurios metu pasitikrino savo žinias apie rūkymo žalą, diskutavo apie kylančius pavojus ir tykančias grėsmes.

1-4 kl. mokiniai dalyvavo estafečių rungtyse ir atkakliai stengėsi atlikti visas sporto užduotis. Pradinukai taip pat vykdė kūrybinę veiklą -  kartu su savo klasių draugais gamino dekoraciją – muilo burbulą. Birželio 2 d. vyko iškilminga eisena, kurios metu mokiniai žygiavo nešini savo kurtais ir spalvingais muilo burbulais. Džiugiai nusiteikę mokiniai dalyvavo muilo burbulų improvizacijų pasirodyme ir entuziastingai leido įvairiaspalvius burbulus. Progimnazijos aikštyne pasklido šimtai muilo burbulų, o prie šventinės nuotaikos sukūrimo prisidėjo šunelis Amsius.

Džiaugiamės, kad prie šios iniciatyvos aktyviai prisijungė 35 Kauno miesto švietimo įstaigos. Dėkojame visiems mokiniams ir mokytojams, prisidėjusiems prie akcijos organizavimo!

Organizatoriai

Filmuko nuoroda

https://youtu.be/Q5fvhZphGDA

Įrankiai neįgaliesiems

Didesnis tekstas

Didesnis kursorius

pranešimas apie patyčias paramos teikimas įstaiga žemėlapyje

NAUJIENOS

Karjeros savaitė 4b klasėje

Ispanų kalbos ir kultūros būrelis dalyvavo „El patio andaluz“ renginyje

Edukacija „Chemija ir menas“

Atidaryti visas naujienas

PROJEKTAI

TARPTAUTINIS NORDPLUS JUNIOR PROJEKTAS

Projektas pagal Erasmus+ programą „STEAM ugdymas tiksliųjų, gamtos mokslų ir kalbų pamokose“

Projektas  Erasmus+ KA122 „Mokytojų ir pagalbos mokiniui specialistų didaktinių kompetencijų tobulinimas ugdant Z ir Alfa  kartos  mokinius”

Atidaryti visus projektus

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Anglų kalbos olimpiados 5-8 klasių nugalėtojai
Atsinaujinusios progimnazijos erdvės
Biblioteka po renovacijos
Atidaryti visą galeriją

NUORODOS